Experiències

GENUÏNES

No fem tours ni visites guiades. Creiem en la importància de la proximitat, el tracte personal i l'estima per l'entorn. Per això, us proposem capbussar-vos en l'experiència i seguir el fil d'una aventura per places i carrers plens d'història.

PARTICIPATIVES

Les nostres experiències són participatives i lúdiques. Sereu els protagonistes d'una història narrada en la qual haureu de superar reptes i prendre decisions que afectaran tant al recorregut com al desenllaç de l'aventura.

i

PERSONALITZABLES

Cada grup és únic i per això volem que pugueu personalitzar el servei. Escolliu entre tres formes diferents de viure l’experiència en funció dels vostres gustos: la tot-terreny, l’aventurera i la golafre.

SOSTENIBLES

Volem compartir la nostra passió per la història i la cultura de Barcelona d'una manera que no comprometi la supervivència i la qualitat de vida de qui hi viu i hi treballa. Proposem una manera sostenible de divulgar el seu patrimoni, arrelada a l'entorn i amb un impacte social positiu.

Descobriu les experiències que tenim preparades per a vosaltres!

Fes justícia a la Barcino Romana

Fes justícia a la Barcino Romana


Grups de fins a 8 persones


Des de 35 €/persona


Durada 3-4 h

Infiltra’t a la ciutat medieval

Infiltra’t a la ciutat medieval


Grups de fins a 8 persones


Des de 35 €/persona


Durada 3-4 h

Degusta la història

Degusta la història


Grups de fins a 8 persones


Durada 3-4 h


— PROPERAMENT —

Regala experiències La Bullanga

Sorprèn amics i familiars amb una activitat que combina cultura, diversió i sostenibilitat. Regala una experiència inoblidable amb què redescobrir Barcelona des d’uns altres ulls. L’aventura us espera!

Accedeix a la targeta regal, escriu l’import que vols regalar, les dades del destinatari i l’adreça on vols que ho enviem i el missatge de felicitació que vols adjuntar.

L’import es descomptarà del total quan es realitzi una compra. Les targetes tenen un any de validesa, però si se’t caduca, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem una solució.