Política de Privacitat

La teva privacitat és important per a nosaltres.

En aquesta declaració de privacitat t’expliquem quines dades personals recopilem dels usuaris i com són utilitzades. T’animem a llegir atentament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els principis que apliquem respecte a la teva privacitat:

  • Mai no sol•licitarem informació personal tret que realment sigui necessari per prestar-te els serveis que ens requereixis.
  • Mai no compartirem informació personal dels usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització expressa.
  • Mai no utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

T’advertim que aquesta política de privacitat pot variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconsellem que la visitis periòdicament. Serà aplicable en cas que decideixis emplenar algun formulari de contacte on es recopilen dades de caràcter personal.

Prospeccions en Sorra, SCCL ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com a Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de dades personals

  • Identitat del responsable: Prospeccions en Sorra, SCCL
  • Nom comercial: La Bullanga
  • NIF/CIF: F67236356
  • Correu electrònic: info@labullangabcn.com
  • Activitat: Itineraris lúdico-històrics

A l’efecte del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades ja esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades d’“Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Principis que s’apliquen a la teva informació personal

En el tractament de les dades personals, s’aplicaran els següents principis, que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre sol•licitarem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a una o diverses finalitats específiques de les quals seràs informat prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades:Únicament seran sol•licitades les dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals són requerides
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades no seran conservades durant més temps del necessari per a les finalitats del tractament. En funció de la finalitat, seràs informat del termini de conservació corresponent. En el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les llistes i s’eliminaran aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat:: Les teves dades seran tractades de forma que se’n garanteixi una seguretat i una confidencialitat adequada. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o l’ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a La Bullanga procedeixen del formulari de contacte, registre de la newsletter o a través del procés de compra de la pàgina web https://labullangabcn.com

Quins són els teus drets quan ens facilites les dades?

Qualsevol persona té dret a confirmar si a Prospeccions en Sorra, SCCL disposem de dades personals que el concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol•licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Sol•licitar-ne la rectificació o supressió.
  • Sol•licitar que se’n limiti tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol•licitar la portabilitat de dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades; en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Prospeccions en Sorra, SCCL, deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

  • El tractament està basat en el consentiment.
  • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
  • El tractament s’efectua per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de les dades personals que els concerneixen infringeixen el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web, per exemple per enviar un correu al titular o realitzar una compra, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Prospeccions en Sorra, SCCL. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser l’adreça IP, el nom, l’adreça de correu electrònic, telèfon, adreça física, NIF i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Prospeccions en Sorra, SCCL, només com es descriu en l’avís legal i en la present política de privacitat.

A la pàgina web de <a href=”https://labullangabcn.com”>La Bullanga</a> hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i de tractament de la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent finalitat per cada sistema de captura:

  • Formulari de contacte:En aquest cas, sol•licitem les següents dades personals: Nom, Email, Adreça IP, que facilita el mateix usuari en emplenar el formulari de contacte.
  • Registre de la newsletter: En aquest cas sol·licitem l’email i la informació queda registrar als servidors de <a href=”https://mailchimp.com”> Mailchimp</a>.
  • Procés de compra: En aquest cas, sol·licitarem les següents dades personals: Nom i Cognoms, Adreça, telefon, NIF i E-amil
  • Existeixen altres finalitats per a les quals tractem les teves dades personals:
    • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que es recullen.
    • Per ajudar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web, com es detalla en la política de cookies.

D’acord amb el que s’estableix en el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Prospeccions en Sorra, S.C.C.L. serà responsable del tractament de les dades corresponents als usuaris de la web i subscriptors.

Prospeccions en Sorra, SCCL no ven, ni lloga, ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en un futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, a vegades es poden realitzar col•laboracions amb altres professionals; en aquest cas, es sol•licitarà el consentiment als usuaris informant-los sobre la identitat del col•laborador i la finalitat de la col•laboració. Sempre es realitzaran seguint els més estrictes estàndards de seguretat.

Enviament de missatges de correu electrònic a efectes de contacte

Un cas especial de tractament de dades a Prospeccions en Sorra, S.C.C.L. són els missatges de correu electrònic que els usuaris envien amb la finalitat de contactar amb Prospeccions en Sorra, S.C.C.L. per a qualsevol finalitat relacionada amb els serveis oferts. Prospeccions en Sorra, S.C.C.L. empra el sistema d’e-mail proporcionat pel servidor on es troba allotjada la web i programari ofimàtic per a aquest ús.

Legitimació per al tractament de les teves dades.

La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment.

Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L’oferta comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol•licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que l’interessat en sol•liciti la supressió.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per donar els serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, Prospeccions en Sorra, S.C.C.L. comparteix dades amb els següents prestadors amb les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual és a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a XXXX a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre l’ús de La Bullanga serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: Raiola Networks, amb domicili a Espanya. Més informació en: https://raiolanetworks.es. XXXX tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a La Bullanga.

Plataforma web: Automattic Inc., amb domicili a EUA. Més informació en: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Prospeccions en Sorra, S.C.C.L.

Newletter: MailChimp tracta les dades amb finalitat de realitzar els serveis d’e-mail / màrqueting a La Bullanga. Mes informació a https://mailchimp.com/

Redsys: Sistema de TPV vitual. Mes informació a http://www.redsys.es/

Navegació

En navegar per La Bullanga es poden recollir dades no identificables, que poden incloure: adreça IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives es troben també les relacionades amb els hàbits de navegació. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

Prospeccions en Sorra, SCCL es compromet en el tractament de les dades personals dels usuaris, respectant-ne la confidencialitat, i a guardar-les prenent totes les mesures per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

Prospeccions en Sorra, SCCL no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa internet i per tant la inviolabilitat de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Prospeccions en Sorra, SCCL s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per part de Prospeccions en Sorra, SCCL a processar les dades del client (inclòs el seu personal, col•laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (sigui un deure contractual o legal).

Si es presenta algun incident de seguretat, Prospeccions en Sorra, SCCL el notificarà al client sense demores indegudes i haurà de proporcionar la informació oportuna sobre l’incident de seguretat tal com es conegui o quan el client ho sol•liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i la correcció de les dades que remeti a Prospeccions en Sorra, SCCL , i exonera a Prospeccions en Sorra, SCCL de qualsevol responsabilitat sobre això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, la vigència i l’autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, i n’accepta i en consent el tractament per part de Prospeccions en Sorra, SCCL en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment donat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Prospeccions en Sorra, SCCL en els termes establerts en aquesta política. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Prospeccions en Sorra, SCCL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Prospeccions en Sorra, SCCL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una raonable antelació abans de la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb el que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Prospeccions en Sorra, SCCL es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Prospeccions en Sorra, SCCL no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol•licitats o autoritzats per l’usuari. En cadascun dels formularis de la web, l’usuari té la possibilitat de donar el consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol•licitada.

El cos et demana aventura?